Η δημοτική παράταξη του Δήμου Τεμπών «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης» σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

"Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς τους επαγγελματίες και όχι μόνο των παραλιακών οικισμών για το συνηθισμένο πλέον φαινόμενο των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή .

Ζητάμε από τον ΔΕΔΔΗΕ να αντιμετωπίζει την διακοπή παροχής ρεύματος για την συγκεκριμένη περιοχή με περισσότερο ενδιαφέρον, δίδοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τις επιχειρήσεις τους σε μια ούτως η άλλως περιορισμένη καλοκαιρινή περίοδο.

Η ζημιά την όποια υπόκεινται οι επαγγελματίες ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά μεγάλη καθώς δεν μειώνεται μόνο η εισπρακτική δυνατότητα των επιχειρήσεων αλλά πολλές φορές οι επαγγελματίες αναγκάζονται να πετάξουν τα εμπορεύματα τους που είναι ευάλωτα στην ψύξη.

Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή και από τον Δήμαρχο κ.Μανώλη να σταματήσει να «κρύβεται» να αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης των επαγγελματιών –ακολουθώντας το παράδειγμα όμορων Δήμων –να συναντηθεί επιτέλους με την διεύθυνση της ΔΕΔΔΗΕ να διαμαρτυρηθεί και αν χρειαστεί να προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται για την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών και των κάτοικων της περιοχής μας .

Γιατί μόνο με έργα και όχι με λόγια στηρίζεται και αναβαθμίζεται η αναπτυξιακή προοπτική των παραλιακών οικισμών κκ. της Δημοτικής Αρχής.

Η παράταξη μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » παρακολουθεί προσεκτικά το θέμα, αναδεικνύει της αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και αναμένει έστω και τώρα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση ενός ακόμη ζωτικού προβλήματος".