Θέματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών συζητήθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων.

Στη συνεδρίαση συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα της κοπής 29 δένδρων από αύλειους χώρους σχολικών μονάδων και η άμεση αντικατάστασή τους για λόγους ασφαλείας. Αντίστοιχα, θετικά γνωμοδότησε το συμβούλιο και στην αντικατάσταση των δένδρων με κόκκινη σήμανση στο αλσύλλιο, προκειμένου αυτό να λάβει νέα πνοή και να ανανεωθεί.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υφίσταται από την πρώτη στιγμή με τη δημοτική αρχή, η Δημοτική Κοινότητα συζήτησε προτάσεις της για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου παράλληλα από την οδό Λαρίσης, αλλά και υπαίθριων γυμναστηρίων σε κομβικά σημεία της πόλης.

Τέλος, τέθηκε και το ζήτημα της παράνομης ρίψης μπαζών για το οποίο τα μέλη του συμβουλίου θα προτείνουν στο δήμο την στοχευμένη τοποθέτηση πινακίδων σε κοινόχρηστους χώρους, αλλά και η αναγκαιότητα τοποθέτησης πινακίδων στις διαβάσεις για ΑΜΕΑ, ώστε να αποθαρρύνεται η παράνομη κατάληψή τους.