Την περιοχή των Φαρσάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Γιώργος Κατσιάντωνης συνομιλώντας με κατοίκους.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατά το πέρασμά του από εμπορικά καταστήματα, και κεντρικά καφέ, κατέγραψε τις αγωνίες τους, τα προβλήματά τους, τον "πυρετό" των χρόνιων παραπόνων για την απραξία αυτής της κυβέρνησης που όπως τους είπαν "έχει σβήσει από το χάρτη τον τόπο μας, και εμάς τους ίδιους".
Από τα πιο καυτά θέματα της συζήτησης που είχε με ανθρώπους της περιοχής ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ήταν για τον δρόμο Λάρισας- Φαρσάλων και την αδιαφορία των κυβερνώντων όπως του είπαν για την ανθρώπινη ζωή. Ευχαρίστησαν το Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ για τις ακούραστες δυναμικές παρεμβάσεις του πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα, με τον ίδιο να δεσμεύεται ότι θα διεκδικεί πάντα από τη θέση του, το δίκαιο του πολίτη.
Ενδιαφέρουσα ήταν και η συνάντηση με αγρότες για θέματα που "χτυπούν" την ανάπτυξη και την επιβίωσή τους, σε μια κατεξοχήν παραγωγική περιοχή, που απασχολεί εδώ και γενιές τις περισσότερες οικογένειες.
"Η μεγαλύτερη αξία αυτής της γης, είστε εσείς οι φιλόξενοι κάτοικοί του, που μέσα από τους αγώνες σας, αντιστέκεστε δυναμικά στα κίνητρα... υποβάθμισης που προτάσσουν αυτοί που κυβερνούν τα τελευταία 3,5 χρόνια" επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που στάθηκε για αρκετή ώρα με νέους συζητώντας για τη μάστιγα της ανεργίας, αλλά και με μεγαλύτερους, τους συνταξιούχους οι οποίοι "γονάτισαν" από το ανελέητο "μαχαίρι" στις συντάξεις.
Η προστασία των πολιτών μέσα από μια αστυνόμευση που θα στοχεύει στην "καρδιά" της παραβατικότητας αποτέλεσε την κοινή γραμμή της συζήτησης του Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ με το Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων Γιώργο Γκούμα στο γραφείο του, μέσα από την οποία αναδείχτηκαν σοβαρά προβλήματα που μπλοκάρουν την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού."