Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φαρσαλινό Καρναβάλι 2019» διοργανώνει σε συνεργασία με τους Προσκόπους των Φαρσάλων το «2ο Κυνήγι του κρυμμένου χαλβαδοκουτιού».
Το «κυνήγι του κρυμμένου χαλβαδοκουτιού» είναι ένα παιχνίδι πόλης που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 (11.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.) με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου και μετακινήσεις εντός της πόλης των Φαρσάλων, όπου σε διάφορα σημεία-σταθμούς οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν -από αντιπροσώπους της οργανωτικής επιτροπής του παιχνιδιού- ερωτήσεις και γρίφους που πρέπει να απαντήσουν.
Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι/ες ηλικίας 13 - 17 ετών ,των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 3 έως 5 άτομα και θα πρέπει να διαλέξει ένα όνομα ή τίτλο που να τη χαρακτηρίζει και να ορίσει ένα αρχηγό .
Τα μέλη της κάθε ομάδας πρέπει να δραστηριοποιούνται όλα μαζί και να βοηθούν παράλληλα για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων που θα τους ανατίθενται. Οι μετακινήσεις γίνονται από τις ομάδες με κεντρικό άξονα την πλατεία Δημαρχείου μέσα στα όρια της πόλης των Φαρσάλων .
Οι δραστηριότητες του παιχνιδιού περιλαμβάνουν γρίφους, αποστολές περιήγησης μέσα από καλά κρυμμένα ενδεικτικά σημεία διασκορπισμένα σε ολόκληρη την πόλη. Οι δοκιμασίες καθώς και η επίλυση των γρίφων, δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη σωματική αντοχή ή δύναμη.
 Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής. Σε όλα τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα δοθεί ως έπαθλο από ένα τάμπλετ.
Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019. Η κάθε αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες δηλώσεις συναίνεσης των γονέων και κηδεμόνων των συμμετεχόντων.
Πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. στο Δημαρχείο Φαρσάλων (2ος όροφος) τηλ. 2491350141-2 (Αιτήσεις διατίθενται και από τα σχολεία).