To νομό Λάρισας επισκέφθηκε 11μελής αποστολή από τη Σερβία αποτελούμενη από δημοσιογράφους που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας, την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας και Tour Operators.

Η Σερβική αποστολή επισκέφθηκε την πόλη των Φαρσάλων το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Την υποδέχθηκαν στο πάρκο Απιδανού, ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων Δημήτρης Μπαμπανίκας, η Αντιδήμαρχος Κωνσταντία Μπένου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Βασίλειου καθώς και η Ειδική Συνεργάτις του Δημάρχου - αρχαιολόγος Βάσω Νούλα, ενώ λίγο μετά συναντήθηκε μαζί τους και ο Δήμαρχος Άρης Καραχάλιος.
Στη σύντομη, αλλά ουσιαστική επίσκεψή τους, κατά την οποία ξεναγήθηκαν στα αρχαία μνημεία της πόλης, την Ακρόπολη, τις Πηγές του Απιδανού, την πλατεία Δημαρχείου σχημάτισαν μια πρώτη πολύ θετική εντύπωση για τον τόπο μας και τέθηκαν οι βάσεις για ανάλογες προωθητικές δράσεις στο προσεχές μέλλον. Η αποσ τολή επισκέφθηκε και το κατάστημα Χαλβά Καταραχιά, όπου τους έγινε παρουσίαση για την παρασκευή του φημισμένου Φαρσαλινού προϊόντος.
Το τηλεοπτικό και πληροφοριακό υλικό που συγκεντρώθηκε θα αποτελέσει τον κορμό ενός μεγάλου τηλεοπτικού αλλά και έντυπου αφιερώματος στον Νομό Λάρισας, που θα φιλοξενηθεί στα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη Σερβία.
Ο Δήμος Φαρσάλων, τιμώντας την αποστολή, πρόσφερε στα μέλη της δώρα, το Λεύκωμα του Δήμου, χαλβά, φακές, κόκκινο κρασί.