Με την παρουσία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/02), η ετήσια χοροεσπερίδα της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων στο Κτήμα Χαμορούσου.
Αρχικά ο αντιπρόεδρος επισκέφθηκε τα γραφεία της τοπικής ΔΗΜΤΟ, όπου τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος κ. Γκότη, ο αντιπρόεδρος κ. Κουκουλιός, καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης, ενώ λίγο αργότερα  είχε συνάντηση με νέους της ΟΝΝΕΔ Φαρσάλων στο κατάστημα ΠΟΛΙΣ.
Αρχικά στον χώρο της εκδήλωσης, τελέστηκε δέηση από τον π. Βασίλειο και στην συνέχεια έγινε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.
Στην ομιλία της η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κ. Γκότη, καλωσόρισε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στα Φάρσαλα και τόνισε ότι θέλουμε μια Ελλάδα σοβαρή, υπεύθυνη, οικονομικά εύρωστη, ισότιμη των εταίρων και όχι περίγελο των Ευρωπαίων και ένα ηγέτη με κύρος, όπου θα επαναφέρει και θα αποκαταστήσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αλλά και την οικονομική ισορροπία στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος, ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, η βουλευτής κ. Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός και η κ. Ελ. Αχτσιόγλου.

Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του έκανε ευθεία επίθεση στον κ. Τσίπρα από τα Φάρσαλα, λέγοντας ότι δεν ξέρει με ποιον τα έχει βάλει χαρακτηριστικά και οτι δεν θα ησυχάσει αν δεν δικαιωθεί από την συγκεκριμένη υπόθεση NOVARTIS, ρίχνοντας τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι μια καλοστημένη σκευωρία, για να πλήξουν τον ίδιο και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να γίνει η νέα ΕΟ Φαρσάλων – Λαρίσης, ρίχνοντας την ευθύνη στο υπουργείο Υποδομών.
Στην συνέχεια έκανε αναφορά στα Εθνικά θέματα, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός τρόμαξε από την οργή του λαού στο να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ενώ λίγο αργότερα σημείωσε τους επικίνδυνους χειρισμούς της ελληνικής Κυβέρνησης στα θέματα με την Τουρκία στο Αιγαίο και την ΑΟΖ της Κύπρου.
Επίσης στην ομιλία του επισήμανε, ότι χάθηκε χρόνος για την ελληνική οικονομία, κάνοντας λόγο για τις τωρινές αναβαθμίσεις των χρηματοπιστωτικών οίκων ότι μας φέρνουν στα επίπεδα του 2014 και την εποχή Σαμαρά, κάτι το οποίο χαίρεται η κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Έκανε λόγο για το πόρισμα του θανάτου της μικρής Μελίνας και ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός του 2018 και ότι η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να είναι έτοιμη να τελειώνει μια και καλή από την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, δίνοντας την σκυτάλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αναμένεται να έρθουν καλύτερες μέρες για τους πολίτες και την Ελλάδα.
Το παρόν έδωσαν επίσης μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κ.κ. Άννα Καραμαλή και Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός, , η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων κ. Μαργαρίτα Γκότη, ο αντιπεριεφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Παπαδημόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Ηρακλής Γερογιώκας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος ΤΟΕΒ κ. Δραχμάνης, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί σύμβουλοι, και πλήθος κόσμου.
Κλείνοντας η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ κ. Γκότη, χάρισε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ένα άγαλμα του Αχιλλέα, καθώς και το λεύκωμα του Δήμου Φαρσάλων «Γνωρίζοντας την Γη του Ομηρικού Αχιλλέα».

ifarsala.gr