Συγκινητική ήταν η αθρόα συμμετοχή των πολιτών στη συναυλία που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τον γνωστό ερμηνευτή Νίκο Ζιώγαλα.

Από νωρίς ο χώρος του Πολιτιστικού Κέντρου πλημμύρισε με κόσμο αλλά και με σακούλες τροφίμων μακράς διαρκείας, οι οποίες και ήταν το «εισιτήριο» για τη μουσική βραδιά.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την ανταπόκριση της κοινωνίας στην προσπάθεια αυτή, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε στον χαιρετισμό του πως «η συγκινητική παρουσία σας απόψε (σ.σ. το περασμένο Σάββατο) εδώ, καταμαρτυρά πως όσα κι αν έχουμε περάσει ως χώρα και ως κοινωνία, δεν μπορούν να αλλοιώσουν τον πυρήνα της ηθικής μας. Δείχνουν πως σ’ αυτή εδώ την πόλη το φιλότιμο περισσεύει.

Η αγάπη για το συνάνθρωπο περισσεύει.

Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του δήμου Φαρσάλων γι’ αυτή την ένθερμη υποστήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο και να σας διαβεβαιώσω πως ο κόπος σας και το υστέρημά σας θα φθάσει στο ακέραιο εκεί που πρέπει: Στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Να είστε βέβαιοι πως όσο δίνουμε το χέρι ο ένας στον άλλο, όσο σηκώνουμε εκείνους που έχουν πέσει και μας σηκώνουν οι δίπλα μας όταν πέφτουμε, υπάρχει ελπίδα.

Σας εύχομαι αυτές τις άγιες ημέρες υγεία, ευτυχία και ευημερία. Χρόνια σας πολλά και καλή διασκέδαση».

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων και αρμόδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Σοφία Χατζηπλή, είπε μεταξύ άλλων πως «νοιάζομαι και προσφέρω είναι ο τίτλος της καμπάνιας που επιλέξαμε φέτος, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου κι απ’ ότι φαίνεται από την παρουσία σας και νοιάζεστε και προσφέρετε».

Η βραδιά έκλεισε μελωδικά, με τον Νίκο Ζιώγαλα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.