Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία του 14ου πρωταθλήματος 5x5 του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. με τους τελικούς αγώνες και των τριών κατηγοριών.
Στην κατηγορία των παίδων σε έναν τελικό που έσπασαν καρδιές και κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, οι Noobades κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Χαβαλέδων και να κατακτήσουν το 14ο Πρωτάθλημα 5x5 του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.
Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση έληξαν με σκορ 5-5 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου οι Noobades ήταν πιο εύστοχοι και κατάφεραν να πάρουν το τρόπαιο με σκορ 4-3.
Στο τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Κώστας Δερλός συνεχάρη και τις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν και για την προσπάθεια τους και μετέπειτα έκανε την απονομή των μεταλλίων και των Κυπέλλων στις δύο ομάδες.
Την Κυριακή 22 Ιουλίου διεξήχθησαν οι τελικοί του Εφηβικού και του Αντρικού πρωταθλήματος για το 14ο Πρωτάθλημα 5Χ5 του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ.
Στον τελικό Εφήβων οι Rosanegros αντιμετώπισαν τους Pelfe και κέρδισαν με σκορ 4-1 κατακτώντας το Κύπελλο στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο τελικός των Ανδρών είχε ανατροπές, συγκινήσεις και κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.
Οι ΑΟ Ρομά ήταν αυτοί που κατέκτησαν το τροπαίο επικρατώντας με 5-3 στην διαδικασία των πέναλτι των Μαχητών.
Οι Μαχητές άνοιξαν το σκορ με τον Παρασκευά Δημητρίου, οι ΑΟ Ρομά ισοφάρισαν με τον Μπαντή,, όμως οι Μαχητές πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Θανάση Δημητρίου.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ραμαντάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.
Δεν υπήρξε νικητής και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί οι ΑΟ Ρομά ήταν πιο εύστοχοι και κατάφεραν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο με σκορ 5-3.
Οι Συνθέσεις
ΑΟ Ρομά: Σαΐνης Μ, Ισούφης, Καλλιώρας, Σαΐνης Β, Σαΐνης Β, Ρώσος, Ραμαντάνης, Μπαντής.
Μαχητές: Πάγκαλος, Δημητρίου Απ, Δημητρίου Θ, Δημητρίου Π., Μπαντής, Πολύζος, Τσακίρης.
Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δερλός ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες.