Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι καλοκαιρινές γιορτές των τεσσάρων ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκαν στις κατά τόπους έδρες των δομών από 13 έως και 20 Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα το ΚΔΑΠ1 πραγματοποίησε την εκδήλωσή του στον εσωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στα Φάρσαλα, το ΚΔΑΠ3 στην πλατεία του χωριού Σταυρός, το ΚΔΑΠ2 στην αυλή της δομής στο Βασιλί και το ΚΔΑΠ4 στον εσωτερικό χώρο της δομής στην Ρευματιά λόγω του κακού καιρού.

Τέσσερις διαφορετικές εκδηλώσεις δώσανε χαρά στους κατοίκους του Δήμου μας που καταχειροκρότησε τους μικρούς πρωταγωνιστές. Οι γιορτές αποτελούνταν από θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορό.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Χατζηπλή και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλί Γεώργιος Μπόγκας.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Δήμος Φαρσάλων δίνει προτεραιότητα στη νέα γενιά, προσφέροντας ποιοτική ζωή στα μικρά παιδιά μέσω των τεσσάρων ΚΔΑΠ που διαθέτει.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας εμπλούτισαν το πρόγραμμά τους με δράσεις για την Υγιή γήρανση, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ της πόλης των Φαρσάλων και των ηλικιωμένων στα χωριά, δράσεις με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο, δράσεις για την διατροφή με τον διαιτολόγο Ανδρέα Αναγνωστόπουλο, μαθήματα Ρομποτικής στο ιδιωτικό εργαστήριο της Ιουλία Εγγλέζου.

Επίσης η κοινωνική λειτουργός Παρασκευή Μπακαρού έκανε δράσεις στα παιδιά των τεσσάρων δομών για την διαφορετικότητα δίνοντας έμφαση στο φάσμα του αυτισμού».