Επιτυχία σημείωσαν οι καλοκαιρινές γιορτές των τεσσάρων ΚΔΑΠ του Δήμου Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκαν στις κατά τόπους έδρες των δομών από 22/06 έως 03/07/2018.

Συγκεκριμένα το ΚΔΑΠ1 πραγματοποίησε την εκδήλωση του στον εσωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στα Φάρσαλα, το ΚΔΑΠ2 στην πλατεία του χωριού Βασιλί, το ΚΔΑΠ3 στην πλατεία του χωριού Σταυρός και το ΚΔΑΠ4 στην πλατεία του χωριού Ρευματιά.
Τέσσερις διαφορετικές εκδηλώσεις ζωντάνεψαν τις πλατείες των χωριών του Δήμου μας και πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε τους μικρούς πρωταγωνιστές. Οι γιορτές αποτελούνταν από θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορό.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, η Αντιδήμαρχος Κων/να Μπένου, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και Γιώργος Αρσενόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού Δημήτρης Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ρευματιάς Νίκος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασιλί Γεώργιος Μπόγκας και η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Κυρίτση.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν με πιστώσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων και σ' αυτά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Στον Δήμο μας λειτουργούσε ένα ΚΔΑΠ στα Φάρσαλα και κατορθώσαμε έως και σήμερα να τα αυξήσουμε και να δημιουργήσουμε άλλες τρεις νέες δομές ΚΔΑΠ, σε κοινότητες του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα στον Σταυρό, στο Βασιλί και στη Ρευματιά. Συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό, στη διεύθυνση, τα μέλη του Συμβουλίου και την Κική Παναγιωτοπούλου για τη σπουδαία δουλειά στα Κέντρα, που επειδή προσφέρεται σε παιδιά του Δήμου σηματοδοτεί και την αυριανή πορεία τους στην τοπική κοινωνία ως ελεύθερων και χρηστών πολιτών».
Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Δήμος Φαρσάλων δίνει προτεραιότητα στη νέα γενιά, προσφέροντας ποιοτική ζωή στα μικρά παιδιά μέσω των τεσσάρων ΚΔΑΠ που διαθέτει. Το ευχαριστώ είναι λίγο στις αξιόλογες εκπαιδευτικούς που καθημερινά περιμένουν τα μικρά παιδιά με μία μεγάλη αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο».