Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα χθες Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, από το Κέντρο κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (στον χώρο του Ισόγειου της πλατείας Δημαρχείου) με θέμα:" Διατροφή για υγεία και ευεξία".

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας παρουσιάστηκαν από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας οι σκοποί και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας, με ομιλητή τον Διατροφολόγο - Διαιτολόγο κ. Αντρέα Αναγνωστόπουλο, ακολούθησε παρουσίαση - ανάλυση με θέμα «διατροφή για υγεία και ευεξία».

Την ημερίδα συντόνισε η διευθύντρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φαρσάλων και Υπεύθυνη Πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων, κ. Βέρα Βαίου - Κυρίτση.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Νικόλαος Γκατζόγιας, Σταύρος Κουκουλιός και Δέσποινα Συροπούλου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσός, η Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Βάια Αρσενοπούλου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φαρσάλων κ. Θεοδώρα Πρεκατέ, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Ιωάννης Αυφαντής, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ καθώς και πλήθος κόσμου.

Επίσης, στην ημερίδα συμμετείχαν τα εξής στελέχη του Κέντρου Κοινότητας: Παρασκευή Μπακαρού - Κοινωνική Λειτουργός Συντονίστρια του υποέργου1, Γρηγόριος Γεωργιτσόπουλος - Ψυχολόγος, Βασιλική Λιάπη- Κοινωνιολόγος Συντονίστρια του υποέργου2, Αθανασία Βακαλούλη-Νοσηλεύτρια, Μαρίνα Σίσκου - Παιδαγωγός Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων, υπάγεται στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων - (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) και υλοποιείται στα πλαίσια του Περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμματος Θεσσαλία 2014-2020.