Στα Φάρσαλα διεξήχθη σκακιστικό τουρνουά για ακόμη μία φορά με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Τις τρεις τελευταίες Κυριακές του Φεβρουαρίου 55 συνολικά μικροί και μεγάλοι σκακιστές από διάφορες πόλεις προσήλθαν και αγωνίστηκαν στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της πόλης τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. 

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στέργιος Σκόδρας από τον Σκακιστικό Σύλλογο Λάρισας. Δεύτερος ο Χρήστος Γίτσης από την Σκακιστική Ένωση Βόλου. Τρίτος ο 15χρονος Νεοκλής Δριστέλλας από την Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών. 

Πρώτη γυναίκα η Ιωάννα Αγγελακοπούλου από το Σ.Σ.Λάρισας.

Στις ηλικιακές κατηγορίες πρώτευσαν οι ακόλουθοι. Έως 8 ετών ο Γιάννης Βουβαλούδης από τη Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων. Έως 10 ετών ο Κοσμάς Κούντριας από Σ.Ε.Βολου. Έως 12 ετών ο Γιάννης Μαργαρίτης από τον Γαλαξία Θεσσαλονίκης. Έως 14 ετών ο Γιάννης Τσελέπης από Σ.Σ.Λάρισας. Και έως 16 ετών ο Γιώργος Μπουγάς από τον Γαλαξία Θεσσαλονίκης. 

Στα κορίτσια στην κατηγορία των 12 ετών η Δανάη Πετκάκη του Σ.Σ.Λάρισας, των 14 ετών η Ελευθερία Λελεντζή της Σκ.Λ.Φαρσάλων και των 16 ετών η Στέλλα Βαρδάκα από τον Σ.Ο.Κατερίνης. 

Οι αγώνες ανέδειξαν τη μεγάλη πρόοδο όλων των παιδιών της Θεσσαλίας. Πολλά παιδιά μεταξύ τους και φαρσαλινά είναι έτοιμα για μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. 

Ο Ανέστης Μιχαηλίδης και η επιχείρηση "NOVELTY ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ" ήταν χορηγός των αγώνων προσφέροντας 5 υπέροχα σκακιστικά βιβλία τα οποία δόθηκαν σε παιδιά έως 16 ετών.

Τα απέκτησαν οι δύο πρώτοι (Νεοκλής Δριστέλλας και Γιώργος Μπουγάς) το πρώτο κορίτσι (Δανάη Πετκάκη) και ο πρώτος φαρσαλινός (Πέτρος Βουβαλούδης).

Το πέμπτο βιβλίο θα κληρωθεί μεταξύ των φαρσαλινών παιδιών που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ο "ΧΑΛΒΑΣ ΑΡΧΟΝΤΗ" και η "ΚΡΟΎΣΤΑ ΤΣΑΠΡΑΙΛΗΣ" ήταν επίσης χορηγοί. 

Το ΔΣ της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων ευχαριστεί τον Δήμο Φαρσάλων κ. Εσκίογλου και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Γκατζόγια για την παραχώρηση της καταπληκτικής αίθουσας.