«Η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης έχει ξεκινήσει. Όπου κι αν πάμε, σε ολόκληρη την Ελλάδα, εισπράττουμε μήνυμα μεγάλης νίκης και απαλλαγής από μια κυβέρνηση που αφήνει πίσω της καταστροφή». 

Με τα λόγια αυτά, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, απευθυνόμενος σε πυκνό ακροατήριο στελεχών και φίλων της ΝΔ στα Φάρσαλα, προλόγισε τον πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη, σχολιάζοντας ταυτόχρονα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. 

«Τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας το τελευταίο διάστημα δεν έχουν προηγούμενο. Μια κυβέρνηση που καταρρέει, ένας πανικόβλητος Πρωθυπουργός που χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό, συνεχίζει την πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων σε απευθείας μετάδοση, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, για να οδηγήσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη εξαθλίωση, σε μεγαλύτερα αδιέξοδα», σημείωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ. 

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο ο κ. Κέλλας σημείωσε:

«Αυτή η παράταξη κράτησε τη χώρα όρθια στις πιο δύσκολες για το Έθνος στιγμές. Ήταν η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που άνοιξε στην χώρα την πόρτα της Ευρώπης. Ήταν η παράταξή μας αυτή που μπήκε μπροστά ενώνοντας τους Έλληνες, για να έρθει η σημερινή κυβέρνηση και να αποδείξει περίτρανα ποιοι επενδύουν ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, στον διχασμό. Είναι η παράταξή μας αυτή, που θα κρατήσει, σε λίγο καιρό, και πάλι όρθιους τους Έλληνες, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ελπίδα. 

Κάναμε την αυτοκριτική μας. 

Ανοίξαμε όμως τις πόρτες μας και αποφασίσαμε όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα και να προχωρήσουμε μπροστά. Γυρίζουμε ολόκληρη την Ελλάδα καλώντας τους πολίτες να υπογράψουν την συμφωνία Αλήθειας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Μια συμφωνία που θα στηρίζεται στην πραγματικότητα, στην αξιοκρατία, στην αξιοσύνη, στα καθαρά λόγια και στα καθαρά έργα. 

Καλούμε τους νοικοκυραίους όλης της χώρας, τους ανθρώπους που μοχθούν στα εργοστάσια και στα χωράφια, τους νέους που συνεχίζουν να κάνουν όνειρα, όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα, να ενωθούν μαζί μας. 

Καλούμε τους αγρότες, που εξαπατήθηκαν όσο λίγοι, από την σημερινή Κυβέρνηση, που βλέπουν να τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές, που βλέπουν να καταργείται ο ασφαλιστικός τους φορέας και να φορολογούνται ως βιομήχανοι. Τους αγρότες που καλούνται να πληρώσουν 100% προκαταβολή φόρου, που τους κατάσχουν λογαριασμούς και τους φορολογούν επιδοτήσεις. Τους αγρότες που δεν τους αποζημιώνουν για τις ζημιές που παθαίνουν οι παραγωγές τους. Τους αγρότες που θέλουν να μείνουν και να παράξουν στη γη τους. 

Όλοι μαζί να γκρεμίσουμε τις ιδεοληψίες και της αριστερές αγκυλώσεις του λαϊκισμού, ανοίγοντας δρόμους καθαρούς για όλους, μα πιο πολύ για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. 

Η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει άλλο πίσω. Ας την πάμε μπροστά. Όλοι Μαζί».