Με μία ακόμη επιτυχημένη παρουσία ολοκλήρωσε τη φετινή καλλιτεχνική χρονιά η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων.

Προσκεκλημένη από τον Δήμο Κόνιτσας συμμετείχε στο «4ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Κόνιτσας» που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία της  πόλης της Ηπείρου το Σάββατο 23 Ιουνίου.
Το Φεστιβάλ ήταν ενταγμένο στις τριήμερες μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Κόνιτσας σε συνεργασία με την ΚΕΔΚ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κόνιτσας) και τη Δημοτική Μουσική Σχολή. Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος οι χορωδίες Πτολεμαϊδας, Φαρσάλων και Κόνιτσας.
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα από προκλασικά πολυφωνικά κομμάτια ξένων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια (a capella – χωρίς οργανική συνοδεία) και συνθέσεις Ελλήνων μουσουργών το οποίο και χειροκροτήθηκε θερμά από το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου της πόλης. Στο πιάνο συνόδευσε η Κατερίνα Ζαρογιάννου. Διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου συνεχάρη τους χορωδούς για την εντυπωσιακή ερμηνεία τους επί σκηνής και επισήμανε τη σπουδαιότητα και τη συνεισφορά της πολυφωνικής μουσικής στον πολιτισμό της χώρας. Προσέφερε τοπικά προϊόντα και προσκάλεσε την Παιδική Χορωδία Δήμου Φαρσάλων στο επόμενο Φεστιβάλ ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο πόλεων. Ανταπαντώντας ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο εκ μέρους των χορωδών και του Δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου για την τιμητική πρόσκληση και την πολύ θερμή φιλοξενία. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με δεξίωση και γεύμα με τοπικά εδέσματα προς όλους τους συμμετέχοντες, που παρέθεσε ο Δήμος Κόνιτσας.