Για ακόμη μία φορά ο Θανάσης Παιδής αναλαμβάνει σημαντική πρωτοβουλία με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών που, αυτές τις ώρες, έχουν ανάγκη από την έμπρακτη βοήθεια όλων μας.

Η περιοχή των Φαρσάλων έχει πληγεί καταλυτικά από τη μανία της πρόσφατης κακοκαιρίας. Θρηνεί την απώλεια μιας συμπατριώτισσας και πλέον μετρά τις πληγές από όσα άφησαν πίσω τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, ολική καταστροφή καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων, διάλυση υποδομών που είναι απαραίτητες στην καθημερινότητα των πολιτών.

Όμως αυτό που προέχει τώρα είναι η ανάληψη δράσης ώστε με συγκεκριμένους τρόπους να απαλυνθεί, όσο είναι δυνατόν, ο πόνος στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές του Δήμου Φαρσάλων.

Ο Θανάσης Παιδής, σε συνεργασία με τον σύλλογο Φιλανθρωπίας και Ιεραποστολής Φαρσάλων,  καθώς και άλλους συλλόγους  , ξεκινούν εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, καθαριστικών και ρούχων για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό νούμερο 6906277184 (κυρία Στέλλα Μπουλασίκη). 

Σε δήλωση – μήνυμα ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση. Οι πληγέντες συμπολίτες μας στα Φάρσαλα έχουν ανάγκη την έμπρακτη υποστήριξή μας. Η πρόσφατη κακοκαιρία άφησε πίσω βαθιές πληγές που μόνο η αλληλεγγύη και η σταθερή υποστήριξή μας μπορούν να απαλύνουν. Στέλνω μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά… Σταθείτε δίπλα στους πληγέντες των Φαρσάλων. Ενισχύστε με τρόφιμα, καθαριστικά και ρούχα όσους έχουν ανάγκη. Κάντε υπόθεσή σας να γυρίσει γρήγορα η σελίδα της καταστροφής που χτύπησε την περιοχή μας. Στεκόμαστε πάντα κοντά σε όλους όσους μας χρειάζονται #helpfarsala» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.