Μία πρωτότυπη και συνάμα όμορφη πρωτοβουλία έλαβε η Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων στο πλαίσιο των δράσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα με τα σπιτάκια που έχουν στηθεί στην πλατεία Δημαρχείου, τα μέλη της Κοινότητας τοποθέτησαν Χριστουγεννιάτικα κάδρα στα οποία μπορούν να φωτογραφίζονται μικροί και μεγάλοι.

Ήδη η πρωτοβουλία έχει αγκαλιαστεί από κατοίκους κι επισκέπτες, δίνοντας περισσότερο εορταστικό χρώμα στο κέντρο της πόλης. Τα κάδρα θα παραμείνουν στην πλατεία καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Η όλη δράση έγινε με τη συνδρομή του ΟΠΑΚΠΑ του δήμου Φαρσάλων, ενώ τα έργα επιμελήθηκαν ο ζωγράφος κ. Μακρής και η ομάδα παιδιών αποτελούμενη από τους Βαγγέλη Αργυράκη, Θανάση Καλφούτζο, Κωνσταντίνο Ντογκούζη, Ισιδώρα Γιωργούση και Εύα Νταφοπούλου.

Την ξυλουργική επιμέλεια των κάδρων ανέλαβε  κ.ΒασίληςΠιτσιάβας, ενώ Χριστουγεννιάτικα παραμύθια διάβασαν στα παιδιά οι κ.κ. Δέσποινα Πρεκατέ και Μαρία Αρσενοπούλου. Αντίστοιχα, οι κ.κ. Αθηνά Αλεξόπουλου και Έλενα Πιτσιάβα ήταν στο τμήμα της ζωγραφικής.

Όλοι οι παραπάνω προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Γλυκά στο κοινό προσφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς από τα ζαχαροπλαστεία Αρχοντής, Καταραχιάς και Σίμος Βασίλης.