Συνελήφθη, σήμερα (28-05-2016) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ο 44χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο και να κατέχει (55) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. 

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον (593) πακέτα τσιγάρων και (4) κιλά καπνού, διαφόρων εταιρειών, επίσης χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. 

Όλα τα προαναφερόμενα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. 

Παράλληλα, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ενώ, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 44χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους κι ενός μήνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.