Τη δέσμευση πως ο δήμος Φαρσάλων θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη της αξιέπαινης πορείας της στον αθλητισμό, έδωσε ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου στην πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στο πλαίσιο συνάντησής τους, στην οποία παρέστη και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστος Μπασαγιάννης.

Η Φαρσαλινή δισκοβόλος που με τις επιδόσεις της έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ενημέρωσε τον κ. Εσκίογλου για τη μέχρι τώρα πορεία της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και για τους μελλοντικούς της στόχους.

Από την πλευρά του ο κ. Εσκίογλου συνεχάρη την κ. Αναγνωστοπούλου σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «με τις επιδόσεις της στο διεθνές αθλητικό στερέωμα έχει κάνει υπερήφανους τους Έλληνες και πολύ περισσότερο τους Φαρσαλινούς, ούσα κι αυτή γέννημα – θρέμμα της περιοχή μας.

Γι’ αυτό και επιδίωξή μας είναι η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου να γίνει αθλητική πρέσβειρα των Φαρσάλων διεθνώς.

Αποτελεί δε, αυτονόητη δέσμευση από την πλευρά μας, η καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας ως δήμος, ως επαρχία και κοινωνία, να στηρίξουμε αυτή την αξιέπαινη πορεία της δικής μας πρωταθλήτριας και για το σκοπό αυτό, το προσεχές διάστημα θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες.

Επιπρόσθετα, θέλουμε η Κρίστυ μέσα από συνέργειες με δήμο και φορείς, να αποτελέσει το υγιές πρότυπο για τη νεολαία μας και το παράδειγμά της να ακολουθηθεί από όσο το δυνατό περισσότερους και περισσότερες. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι».