Πανέτοιμο σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, βρίσκει το Δήμο Φαρσάλων η αυριανή επανέναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Έτσι, υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Χατζηπλή και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φαρσάλων κ. Δημήτρη Γούσια, ειδικά συνεργεία απολύμαναν όλους τους προσβάσιμους χώρους στα κτηριακά συγκροτήματα του 1ου και 2ου Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και στο ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

“Η επιστροφή στην κανονικότητα πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ως δήμος έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με βάση τις υποδείξεις των αρμοδίων, ώστε η σχολική χρονιά να επανεκκινήσει αύριο Δευτέρα μέσα σε ένα περιβάλλον κατά το δυνατό ασφαλέστερο για τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς” δήλωσε η κ. Χατζηπλή.

Από την πλευρά του ο κ. Γούσιας διαβεβαίωσε πως “με την ολοκλήρωση των απολυμάνσεων ώστε τα πάντα να ξεκινήσουν και πάλι στα σχολεία μας με πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, ολοκληρώνεται ένας κύκλος προσπαθειών από την πλευρά του δήμου Φαρσάλων στη μάχη κατά της πανδημίας.

Ωστόσο, ως Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βρισκόματε διαρκώς στο πλευρό των σχολείων μας για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.