Η θεραπεία για όσους πάσχουν από διαβήτης, ποικίλει ανάλογα και με το σωματικό τους βάρος, αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που ενδεχομένως έχουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες λανσάρουν στην αγορά εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα.

Το Life Extension Cinsulin with Glucose Management, 90 caps ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πρόκειται για μια καινοτόμο φόρμουλα, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για τη φυσιολογική κυτταρική απορρόφηση της γλυκόζης. Επιπλέον, βοηθάει αποτελεσματικά στην υγιή ενδοθηλιακή λειτουργία και τη διατήρηση σε υγιή επίπεδα λιπιδιων και τριγλυκεριδίων.

Η εξελιγμένη φόρμουλα CinSulin with InSea2 and Crominex 3+ συνδυάζει συμπυκνωμένες ποσότητες από τα παρακάτω βιοενεργά συστατικά:

Cinnamon: οι πολυφαινόλες ενεργοποιούν τα συστήματα ανίχνευσης γλυκόζης των κυττάρων δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διατηρίσουν υγιή τα επίπεδα της γλυκόζης μεσα στο αίμα. Η κανέλα, επίσης, προκαλεί αίσθημα κορεσμού.

InSea2: Οι ερευνητές ξέρουν τα πολλά οφέλη για την υγεία των εκχυλισμάτων φυκιών. Πρόσφατα έχει έρθει στο φως ότι μία μορφή φυκιών που ονομάζεται InSea2  αναστέλλει τη δράση της γλυκοσιδάσης και της αμυλάσης.

Crominex 3+: Είναι γνωστό για το ρόλο του στη διατήρηση του υγιούς μεταβολισμού της γλυκόζης, το χρώμιο έχει βελτιστοποιηθεί με τυποποιημένο εκχύλισμα από ινδικό φραγκοστάφυλο και ένα εκχύλισμα του shilajit.

Tο Crominex 3+ complex βοηθά στην φυσιολογική κυτταρική απορρόφηση της γλυκόζης και στην υγιή ενδοθηλιακή λειτουργία. Ακόμη, συνδράμει στη διατήρηση σε υγιή επίπεδα, λιπιδια και τριγλυκερίδια, ενώ διατηρεί κανονική την κυτταρική παραγωγή ενέργειας.