Μια ξεχωριστή επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό πραγματοποίησε σήμερα επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Γυμνάσιο της Φαλάνης, με βασικό μήνυμα το «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής», σε μια περιοχή που αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα και καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες και ένα σχολείο που συστεγάζεται εδώ και τρεις μήνες με το δημοτικό κάνοντας μαθήματα μόνο απογεύματα!

Η αποστολή της ομάδας προσκάλεσε τα παιδιά να στηρίξουν την προσπάθεια της ΑΕΛ στα παιχνίδια που δίνει, μίλησε με μαθητές και καθηγητές και απάντησαν σε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παιδιών για τον αθλητισμό, τον συνδυασμό πρωταθλητισμού και σπουδών, τις συνήθειες, την καθημερινότητα, το πρόγραμμα και τις θυσίες ενός αθλητή και βέβαια για τις προσδοκίες όλων σχετικά με την πολυπόθητη άνοδο στη Super League.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 14:30, αντικρύζοντας ένα προαύλιο γεμάτο παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ και οι πρώτες συζητήσεις με τους εκπαιδευτικούς είχαν ως βασικό θέμα τα προβλήματα των κατοίκων της Φαλάνης, τις ζημιές που υπέστησαν, την προσαρμογή των παιδιών σε πρόγραμμα απογευματινό σε περίοδο που νυχτώνει από νωρίς και όλοι ζουν μια πιο δύσκολη καθημερινότητα στις εργασίες των γονέων και την τήρηση των εξωσχολικών δραστηριοτήτων.

Δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά οι μαθητές τους ποδοσφαιριστές που φορούν τη βυσσινί φανέλα, να βγουν φωτογραφίες μαζί τους και να λάβουν δώρα για τις γιορτές (πολλές μπάλες όπως ήταν το αίτημά τους).

Κύριος ομιλητής, με άξια αναφοράς προσέγγιση στα παιδιά, ήταν ο προπονητής μας κ. Παύλος Δερμιτζάκης. Η αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούνταν επίσης από τους ποδοσφαιριστές Θανάση Παπαγεωργίου, Στέφανο Σουλούκο, Παναγιώτη Νινίκα (με τόπο διαμονής τη Φαλάνη), την υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης – μέλος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Βασιλάκου και τον υπεύθυνο marketing κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί πολύ για τη φιλοξενία τους μαθητές του Γυμνασίου Φαλάνης και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη: