Παρουσία του Δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δήμου Τεμπών έκοψαν την Βασιλόπιτα στο χώρο της δομής.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Νικηφόρος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ευλογημένη με υγεία για όλους.

Ο Δήμαρχος Τεμπών στον χαιρετισμό του ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία και είπε πως ο Δήμος Τεμπών είναι δίπλα στο ΚΑΠΗ και με τη βοήθεια όλων γίνονται συνεχώς βελτιώσεις στην καθημερινότητα των μελών του ΚΑΠΗ και θα γίνουν ακόμη περισσότερες .

«Αν και οι νέοι έχουν μέσα τους τη σπίθα της νεότητας εσείς έχετε μέσα σας κάτι πιο πολύτιμο, την πείρα της ζωής. Επιδιώκουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τους προβληματισμούς σας, ώστε το ΚΑΠΗ να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε όμορφες και δημιουργικές δραστηριότητες», έκλεισε το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών, και αρμόδιος του ΚΑΠΗ, Παναγιώτης Γκατζόγας, ο αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Γιώργος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σολωμός και η πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου.