Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης έκοψε την πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα της ‘’Κρασομάνας’’ στην πλατεία Ραψάνης.

Την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λάρισας κ.κ. Χρήστος Κέλλας και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γεώργιος Μανώλης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης, κ. Δημήτριος Ζήλος, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών, κ. Κώστας Κολλάτος καθώς και της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, κα Μαρία Κωστή, ο Αντιδήμαρχος Δ. Τεμπών, κ. Θανάσης Βλάχος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, κ. Γεώργιος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Δήμου Λαρισαίων, κ. Παναγιώτης Νταής, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ραψάνης, κ.κ. Στέλιος Παζάρας και Νικόλαος Κλαδίσιος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Κατερίνα Γιαννούκα, ο κος Νίκος Πουτσιάκας και πλήθος συμπατριωτών και φίλων.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν κατά σειρά ο κ. Χρήστος Κέλλας, η κα Ευαγγελία Λιακούλη, ο κ. Γ. Μανώλης, ο κ. Κ. Κολλάτος, η κα Μαρία Κωστή, ο κ. Δημ. Ζήλος και ο κ. Παναγιώτης Νταής.

Όλοι τους εξήραν το έργο του Συλλόγου, συνεχάρησαν την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για την εκδήλωση και την προσφορά τους και τόνισαν τη σημασία που έχει το έργο τους για την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, το παρόν και το μέλλον της Ραψάνης.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, κα Πόπη Γαζέτα, αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου κατά το έτος 2022 και παρουσίασε τις δρομολογούμενες δραστηριότητες για το έτος 2023.