Εγκαινιάστηκε η λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου και παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα εγκαίνια του νέου ΚΑΠΗ και την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος.

Το ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου θα λειτουργεί, σε ένα χώρο ανακαινισμένο, κατάλληλο και φιλόξενο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Την κορδέλα έκοψε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης , παρουσία του βουλευτή Ν.Δ. Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα και της βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Λάρισας κ. Ευαγγελίας Λιακούλη, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Μαϊμάρη, του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Ντόντου, του προέδρου του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργου Νικολάου, των επικαφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ. Κώστα Κολλάτο και κα Μαρία Κωστή, των δημοτικών συμβούλων κ. Γιώργου Κυρίτση, κ. Νίκο Μητσογιάννη και κ. Αθανάσιο Καραναστάση, της προέδρου της Κοινότητας κ. Άννας Καραπάνου - Μαγαλιού και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας κα Πανωραία Τσικλητάρη, το προσωπικό του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και η πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: "Σας υποσχεθήκαμε και σήμερα η λειτουργία νέου ΚΑΠΗ έγινε πράξη. Καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε σας και τις οικογένειές σας. Χρόνια πολλά, καλές απόκριες και καλή σαρακοστή. Εύχομαι το νέο ανακαινισμένο ΚΑΠΗ να γίνει τόπος συνάντησης και δημιουργικότητας, στον ελεύθερο χρόνο σας, σε συνεργασία με τις κοινωνικές μας Υπηρεσίες.

Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ,. Νικολάου, και την προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών μας κ. Τσικλητάρη, ότι το προσεχές διάστημα θα οργανώσουμε για τα μέλη του ΚΑΠΗ εκδρομές αναψυχής. Του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ όλοι μαζί να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και να γνωρίζετε ότι η δημοτική Αρχή, η προϊσταμένη και οι υπάλληλοι των κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τις οποίες και ευχαρστώ, είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε"