Όλες οι εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών κάνουν κάθε χρόνο δελεαστικές προσφορές όσον αφορά τα προϊόντα που λανσάρουν στην αγορά. Σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν όλες τις αυξημένες ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει το καταναλωτικό κοινό. Το αντηλιακό σπρέι είναι το αγαπημένο σκεύασμα ανδρών και γυναικών.

Το Vichy Ideal Soleil SPF 30 Ενυδατικό Αντηλιακό Αόρατο Mist σε Σπρέι για Πρόσωπο & Σώμα, 200 ml είναι ένα πολύ ποιοτικό σκεύασμα, το οποίο υπόσχεται πολύ υψηλού επιπέδου προστασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Παρέχει μια αίσθηση δροσιάς και ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.

Έχει υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Είναι το πρώτο ενυδατικό mist με υψηλή αντηλιακή προστασία και αόρατο αποτέλεσμα, ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, χωρίς parabens. Περιέχει ένα καινοτόμο σύστημα φίλτρων κατά της UVA-UVB ακτινοβολίας με Mexoryl.

Η επιδερμίδα είναι ιδανικά προστατευμένη με το Vichy Ideal Soleil SPF30 Mist, χάρη στο σύστημα φίλτρων με Mexoryl XL που προστατεύει αποτελεσματικά από όλους τους τύπους UV ακτινοβολίας. Η σύνθεση χωρίς αλκοόλη δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ η γλυκερίνη, οι ενυδατικοί παράγοντες και το ιαματικό μεταλλικό νερό της VICHY προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η αίσθηση φρεσκάδας που παρέχει το Vichy Ideal Soleil SPF30 Mist είναι μοναδική, όπως και το τελικό, αόρατο και ματ αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η ενυδατική υφή του προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα και το άρωμά του μια μοναδικά απολαυστική εμπειρία.