Όλες οι θρεπτικές ουσίες που συναντάμε στα τρόφιμα ή στα διάφορα συμπληρώματα διατροφής είναι σημαντικές, αλλά η βιταμίνη Ε ξεχωρίζει για την ισχυρή και πολύπλευρη δράση, την οποία παρέχει στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Health Aid Vitamin E 600i.u 402mg, Φυσική Βιταμίνη Ε60 caps , συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης και ελαττώνει τις κράμπες και τη μυϊκή δυσκαμψία των αθλητών. Κυκλοφορεί στην αγορά σε συσκευασία των 60 καψουλών.

Η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη, γνωστή και ως παραγωγική (Τοκοφερόλη η φέρουσα τον τόκο). Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, εμποδίζοντας την οξείδωση της βιταμίνης Α, του σεληνίου, των αμινοξέων και της βιταμίνης C. Διατηρεί την υγεία των κυττάρων και του δέρματος. Η Vitamin E της HealthAid είναι φυσική βιταμίνη Ε (d-alpha tocopherol), που αποτελεί μία δραστικότερη μορφή από την συνθετική. Κρίνεται χρήσιμη για υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια, και για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ακόμα, προλαμβάνει και μειώνει τους θρόμβους και βοηθά στον έλεγχο της χοληστερίνης του αίματος, τροφοδοτεί με οξυγόνο το σώμα για μεγαλύτερη αντοχή και προστατεύει τους πνεύμονες από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιβραδύνει τη γήρανση και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των εξάψεων της εμμηνόπαυσης, στο προεμμηνορροϊκό σύνδρομο. 

Ελαττώνει τις κράμπες και τη μυϊκή δυσκαμψία των αθλητών και χρησιμοποιείται εξωτερικά στα εκζέματα, στα εγκαύματα αλλά και σαν εξαιρετικό καλλυντικό με αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες (ορός). Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά και να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.