Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες είναι απαραίτητες για μικρούς και μεγάλους, αφού προσφέρουν πολλές λύσεις σε δεκάδες προβλήματα, τα οποία μπορεί να εμφανίσει ανά πάσα στιγμή ο ανθρώπινος οργανισμός. Λειτουργούν προληπτικά για την αποφυγή τους, αλλά και θεραπευτικά. Οι συνδυασμοί τους δίνουν την ευκαιρία στους επιστήμονες να δημιουργήσουν μία σειρά από ιδιαίτερα δραστικά προϊόντα.

Το Lanes σελήνιο για αντιοξειδωτικό στρες με βιταμίνες Α, C, E με γεύση ροδάκινο διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 20 ταμπλετών, σε αναβράζουσα μορφή για εύκολη λήψη. Περιέχει τις βιταμίνες Α, C και Ε σε συνδυασμό με το αντιοξειδωτικό ιχνοστοιχείο σελήνιο.

Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό στη δοσολογία που απαιτείται για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμού, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες. Μπορεί να καταναλωθεί από έγκυες και θηλάζουσες, από χορτοφάγους και διαβητικούς. Δεν περιέχει γλουτένη, ζάχαρη και συντηρητικά. Μπορεί να χορηγηθεί και σε παιδιά, με την άδεια γιατρού.

Ο συνδυασμός των συστατικών του προσφέρει σημαντική αντιοξειδωτική δράση. Με τον τρόπο αυτό καταπολεμούνται οι ελεύθερες ρίζες, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για μια σειρά από διαταραχές στην υγεία.

Λαμβάνετε ένα δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό. Συνίσταται η λήψη του σκευάσματος το πρωί μετά το πρωινό γεύμα, προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Περιέχει επίσης κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό νάτριο, ινουλίνη, βιταμίνη C, άρωμα ροδάκινου, σκόνη από τεύτλα, ακεσουλφάμη Κ, ασπαρτάμη, βιταμίνη Ε, σεληνικό νάτριο, βιταμίνη Α, ριβοφλαβίνη.