Τι πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το Στοίχημα

Όσο εύκολη και αν φαίνεται η διαδικασία του στοιχηματισμού στην πραγματικότητα κρύβει μυστικά που θα πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης. Το στοίχημα είναι μία ενασχόληση που πρέπει να μείνει στα όρια της διασκέδασης για να μπορέσει κάποιος να το απολαύσει. Έχει κανόνες και μάλιστα τέτοιους που δεν θα πρέπει ποτέ να αγνοούμε για να μην βρεθούμε σε άσχημη θέση. Ας ρίξουμε μία ματιά στα σημαντικότερα από αυτά πριν μπείτε στον διασκεδαστικό κόσμο του διαδικτυακού στοιχηματισμού.   

Νόμιμες Εταιρίες Στοιχήματος

Με συνεχείς νομοθετικές ρυθμίσεις η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να ελέγξει τον παράνομο τζόγο στη χώρα μας. Θα ήταν σωστό να αναζητήσετε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα προκειμένου να απολαύσετε ασφάλεια και αξιοπιστία στη συνέχεια του παιχνιδιού σας. Σε έναν χώρο που τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο καλό είναι να γνωρίζετε σε ποια εταιρία εμπιστεύεστε τα πονταρίσματά σας.

Η επιλογή του κατάλληλου Bookmaker

Μπορεί ένας bookmaker να είναι νόμιμος, θα πρέπει όμως παράλληλα να καλύπτει τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Θα πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα εξετάζοντας προσεκτικά τα στοιχεία εκείνα που θα απογειώσουν τη διασκέδασή σας. Οι σημαντικές προσφορές*, η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, το live στοίχημα και η γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών είναι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά πριν την τελική σας επιλογή.

Βάλτε χρονικό όριο στο παιχνίδι σας

Αν νομίζετε πως όσο περισσότερο παίζετε τόσο περισσότερα θα κερδίσετε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ο χρόνος παραμονής στο παιχνίδι θα πρέπει να είναι συγκεκριμένος και τόσος ώστε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Τα μεγάλα διαστήματα παραμονής σε μία στοιχηματική πλατφόρμα αποδεδειγμένα θα γείρουν την πλάστιγγα της νίκης υπέρ του Bookmaker. Με μέτρο λοιπόν για να είναι το παιχνίδι σας τουλάχιστον διασκεδαστικό αν όχι κερδοφόρο.

Σκοπός η διασκέδαση και όχι το κέρδος

Πολλοί είναι αυτοί που ασχολήθηκαν με το στοίχημα ωστόσο ελάχιστοι είναι αυτοί που τελικά πλούτισαν από αυτό. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε το παιχνίδι και νιώστε την ένταση που προσφέρει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του. Μην θέσετε ως αποκλειστικό σκοπό το κέρδος γιατί πολύ σύντομα θα απογοητευτείτε αξιολογώντας τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Μόνο τότε η ήττα θα είναι αποδεκτή στο παιχνίδι σας και δεν θα σας οδηγήσει σε ένα καταστροφικό στοιχηματικό tilt.

Δημιουργήστε Bankroll και βάλτε Στοιχηματικά όρια

Έχετε κάνει πολλές από τις βασικές σας επιλογές και ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα πονταρίσματά σας. Φροντίστε να έχετε δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο ταμείο πριν αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του διαδικτυακού στοιχήματος. Ορίστε εξαρχής το ποσό που είστε διατεθειμένοι και μπορείτε να διαθέσετε σε αυτό το είδος διασκέδασης. Το ποσό που δεν θα επηρεάσει την καθημερινότητάς σας ακόμα και αν το χάσετε όλο. Μόνο τότε δεν θα λειτουργείτε υπό τη συνεχή πίεση της ήττας και θα απολαύσετε κάθε στιγμή του παιχνιδιού σας.

Είναι φρόνιμο να βάλετε όρια και στο ποσό που θα ποντάρετε σε κάθε δελτίο ή ανά ημέρα για τους πιο ψαγμένους. Άτυχες ημέρες θα υπάρξουν και δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξοδέψει όλα τα διαθέσιμα χρήματα του ταμείου. Όσο περισσότερο εξοικειώνεστε με την ήττα τόσο περισσότερο θα μένετε ζωντανός στο παιχνίδι του στοιχήματος.

+

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.