Η APIVITA είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες καλλυντικών. Τα προϊόντα της εκμεταλλεύονται την πανίσχυρη δράση φυσικών συστατικών. Τα νέας γενιάς σκευάσματα υπόσχονται ξεχωριστή και αποτελεσματική προστασία και φροντίδα για την επιδερμίδα. Για τη σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου η εταιρεία κυκλοφορεί στην αγορά μια σειρά από μάσκες, που έχουν άμεση δράση.

Η FACE MASK με βάση τον βασιλικό πολτό ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Παρέχει άμεση σύσφιξη και επανόρθωση της επιδερμίδας. Έχει σύνθεση από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 89%. Παρέχει την απαραίτητη ανάπλαση στο δέρμα, ενώ παράλληλα το θρέφει και το ενυδατώνει. Έχει cream - gel υφή, και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους του τύπους επιδερμίδας.

Ο φρέσκος, ελληνικός βασιλικός πολτός ενθυλακωμένος σε λιποσώματα, διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και το συσφίγγει. Ακόμη, το βιολογικό λάδι ελιάς, οι πρωτεΐνες ρυζιού, το βούτυρο καριτέ και το βιολογικό μέλι θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας της λάμψη και ομορφιά.

Η APIVITA αντικαθιστά το νερό στη σειρά face masks με έγχυμα βιολογικό από πράσινο τσάι, το οποίο έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση Το βιολογικό αιθέριο έλαιο νερολί ενυδατώνει, αναπλάθει και τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Τέλος, η βιταμίνη Ε και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν άμεσα την επιδερμίδα.

Απλώστε επαρκή ποσότητα σε καθαρό δέρμα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε για δέκα λεπτά και αφαιρέστε την περίσσεια της μάσκας με χαρτομάντηλο ή με νωπό βαμβάκι. Έπειτα, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.