Η οδοντόβουρτσα Oral B αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Ο συνδυασμός του κομψού σχεδιασμού με την ποιότητα των υλικών κατασκευής και την προηγμένη τεχνολογία, φέρνει αυτό το αποτέλεσμα.

Η ORAL-B - STAGES POWER Star Wars 3+ είναι η αγαπημένη των μικρών παιδιών. Η συγκεκριμένη παιδική ηλεκτρική και επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα, προσφέρει στα μικρά παιδιά ένα βαθύτερο και πιο εμπεριστατωμένο καθαρισμό, έναντι μιας συνηθισμένης χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω.

Αφαιρεί έως και δύο φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ουλίτιδα. Με τη χρήση της δημιουργούνται 7.600 κινήσεις ταλάντωσης ανά λεπτό. Παρέχει καλύτερη αφαίρεση λεκέδων σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα, που σημαίνει δόντια φυσικά λευκά. Χάρη στο προηγμένο σύστημα, το οποίο διαθέτει στις ίνες, μπορεί και αφαιρεί περισσότερη πλάκα, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει πιο βαθιά από μια κανονική οδοντόβουρτσα.

 Διαθέτει εργονομική λαβή από καουτσούκ για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο. Οι μεσοδόντιες άκρες διεισδύουν στις δύσκολες σε πρόσβαση περιοχές. Επιπλέον, ο δείκτης των ινών ξεθωριάζει για να σας ενημερώσει πότε πρέπει να αντικαταστήσετε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας.

Είναι επαναφορτιζόμενη και έχει χρονοδιακόπτη δύο λεπτών που επισημαίνει στα παιδιά που βουρτσίζουν τα δόντια τους, την χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται το συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

 

    1 επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

    1 κεφαλή βουρτσίσματος.

    1 βάση φόρτισης με φορτιστή.