Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση από μια ηλικία και έπειτα. Η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση του δέρματος και η κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με τη συσσώρευση λίπους, δημιουργούν μια ενοχλητική κατάσταση. Η σύσφιξη γλουτών https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-gloutwn και άλλων σημείων του σώματος είναι μια επιλογή που ακολουθούν για να λύσουν το πρόβλημα.

Το Vichy Cellu DESTOCK Serum Flash Ορός κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε 14 ημέρες (μηροί, γλουτοί, γοφοί, στομάχι, χέρια), 125ml ανήκει σε μια κατηγορία εξελιγμένων προϊόντων, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και μια κομψή σιλουέτα.

Ο συγκεκριμένος ορός έχει ελαφριά και μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει στην επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα και διευκολύνει το γρήγορο ντύσιμο. Είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να καταπολεμήσουν την εμφάνιση όψης φλοιού πορτοκαλιού, το επίμονο τοπικό πάχος και την έλλειψη σφριγηλότητας  σε περιοχές όπως τα χέρια, οι μηροί, οι γλουτοί, οι γοφοί και το στομάχι.

Έχει πενταπλή δράση και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα μέσα σε χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων. Πιο συγκεκριμένα δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού, προσφέρει σφριγηλότητα και ομοιομορφία. Παράλληλα, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και βελτιώνει τις ζώνες επίμονου τοπικού πάχους.

Έπειτα από 14 μέρες η επιδερμίδα είναι πιο λεία, ενώ η εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά κατά 27% Το δέρμα επανακτά την ελαστικότητά του. Περιέχει καφεΐνη σε καθαρή μορφή. Επίσης, υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει parabens. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο