Πολλές γυναίκες αναζητούν στην αγορά τα κατάλληλα προϊόντα, προκειμένου να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή σύσφιξη προσώπου, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο αισθητά την εξωτερική τους εμφάνιση.

Το Versace Promo Pack με 2 x Italia Cream with Collagen & Pomegranate 24h Κρέμα Ανάπλασης Προσώπου με Κολλαγόνο & Ρόδι για Όλους τους Τύπους Δέρματος, 2 x 50ml & ΔΩΡΟ Premium Caviar Serum Ορός Προσώπου με Χαβιάρι, 30ml είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για την περιποίηση του προσώπου. Στηρίζεται σε ένα πανίσχυρο συνδυασμό που δρα άμεσα και αποτελεσματικά.

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και χρησιμοποιείται ευρέως για ανάπλαση της επιδερμίδας και αύξηση της ελαστικότητάς της. Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Η συγκεκριμένη φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το κολλαγόνο είναι απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού που μεγαλώνοντας, μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά στις γυναίκες. Έτσι, προκαλείται το φαινόμενο της γήρανσης. Το ρόδι είναι πλούσιο σε ταννίνες και πολυφαινόλες, συσφίγγει τους πόρους και τονώνει την επιδερμίδα. Δεν υπάρχει έρευνα που να μην αποθεώνει το ρόδι. Στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα γιατί δεν αναπλάθει και αναζωογονεί απλώς το δέρμα. Επιπλέον, κάνει τις ρυτίδες μας να υποχωρούν και προλαμβάνει το επερχόμενο γήρας. Οι σπόροι του ροδιού προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Οι ξεχωριστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού χαρίζουν στο πρόσωπο μοναδική λάμψη.