Τα αντιφθειρικά https://www.ifarmacy.gr/antifthirika/ ανήκουν σε μια κατηγορία σκευασμάτων, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής υγείας του τριχωτού της κεφαλής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε παιδιά μικρή ηλικίας, όσο και από ενήλικες.

Το Pharmasept Camp Pack 2 με Baby Natural Sun Cream SPF30, 100ml, Kid Care X-Lice Cologne Λοσιόν για ψείρες, 100ml & SOS Insect Lotion Απωθητικό Σπρέι για Κουνούπια & Σκνίπες, 100ml αποτελεί μια ολοκληρωμένη αγωγή κατά της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας και κατά της φθειρίασης, η οποία έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Τα συγκεκριμένα σκευάσματα είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα. Δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ουσίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργία, ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες.

Η απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος έχει 100% φυσικά φίλτρα για υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. Προσφέρει πλήρη προστασία από την UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Απλώνεται εύκολα και έχει υπέροχο άρωμα πεπόνι.

Η προληπτική αντιφθειρική λοσιόν καθημερινής χρήσης έχει ευχάριστο άρωμα. Εμποδίζει την εξάπλωση των ψειρών από άτομο σε άτομο και περιποιείται τα μαλλιά, χάρη στα φυσικά της συστατικά. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική με 8% IR 3535 και φυτικά αιθέρια έλαια.

Το απωθητικό σπρέι για κουνούπια και σκνίπες (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης) προστατεύει έως και έξι ώρες από τα κουνούπια με την κάθε εφαρμογή, ενώ ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα. Τέλος, το τζελ για μετά το τσίμπημα χωρίς αμμωνία, ανακουφίζει άμεσα και καταπραΰνει τη δερματική αντίδραση στα τσιμπήματα από έντομα και τσούχτρες. Εφαρμόζεται και αρκετές ώρες μετά το τσίμπημα.