Η οδοντόβουρτσα Oral B αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους όλων των ηλικιών σε πολλές χώρες. Συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό και τη μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Η Genius 9000 Black είναι μια επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, η οποία στρογγυλή κεφαλή σχεδιασμένη από οδοντιάτρους που ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται. Με αυτό τον τρόπο περιβάλλει και καλύπτει κάθε δόντι με στόχο την αφαίρεση έως και 100% περισσότερης πλάκας σε σχέση μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Η φωτεινή ένδειξη SmartRing 360º με φωτισμό LED σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την εμπειρία βουρτσίσματος των δοντιών στις προσωπικές σας ανάγκες. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται από την Braun. Η διανομή της γίνεται από την Oral-B, τη μάρκα που παρουσίασε την πρώτη οδοντόβουρτσα ηχητικού ρεύματος το 1963 και την τεχνολογία Ταλάντωσης-Περιστροφής-Δόνησης.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βουρτσίζετε τα δόντια σας όπως συστήνουν οι οδοντίατροι. Επίσης, συνδέεται με την εφαρμογή της Oral-B για smartphone μέσω Bluetooth, προκειμένου να σας παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και εκπαίδευση στη διάρκεια βουρτσίσματος των δύο λεπτών. Η τεχνολογία εντοπισμού θέσης σας βοηθά να γνωρίζετε τα σημεία που έχετε βουρτσίσει για να μην παραλείπετε σημεία.

Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή σχεδιασμένη από οδοντιάτρους, η οποία έχει τη δυνατότητα να ταλαντεύεται, να περιστρέφεται και να πάλλεται για να σπάει και να αφαιρεί την πλάκα.

Η συσκευασία περιέχει: μία λαβή, τέσσερις κεφαλές οδοντόβουρτσας, νέα μπαταρία Lithium Ion, θήκη ταξιδίου με φόρτιση USB, βάση smartphone.