Τα αντηλιακά μαυρίσματος είναι τα σκευάσματα τα οποία κερδίζουν διαρκώς την προτίμηση των καταναλωτών, αφού όλο και περισσότεροι θέλουν να αποκτήσουν ένα υπέροχο χρώμα, που διαρκεί.

Το Huile Seche au Monoi με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 κυκλοφορεί σε συσκευασία των 150ml. Είναι ένα ξηρό αντηλιακό έλαιο σε μορφή σπρέι από την Hei Poa με άρωμα Tiare, που παρέχει προστασία από τον ήλιο και έχει αδιάβροχη σύνθεση. Περιέχει 20% λάδι Monoi από την Ταϊτή, που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Είναι κατάλληλο για εφαρμογή τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Έχει μη λιπαρή υφή. Η ειδική σύνθεσή του Hei Poa Huile Seche au Monoi SPF15 εμποδίζει την άμμο να κολλήσει στην επιδερμίδα. Δεν περιέχει συντηρητικά, αλλεργιογόνα και χρωστικές, ενώ εφαρμόζεται εύκολα και απλά.

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση και εφαρμόστε περίπου μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώνετε τακτικά. Για χρήση στο πρόσωπο, ψεκάστε μικρή ποσότητα στα χέρια και εφαρμόστε, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το Monoï αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής, όπου θεωρείται κάτι παραπάνω από ένα καλλυντικό συστατικό. Εφαρμόζεται για μασάζ στα βρέφη, για την περιποίηση του προσώπου ή την ενδυνάμωση των μαλλιών των γυναικών. Σήμερα, υπάρχουν δεκάδες συνταγές με λάδι Monoi. Τα συστατικά που ξεχωρίζουν είναι ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare.