Οι περισσότεροι νέοι αντιμετωπίζουν σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό κάποια προβλήματα με την επιδερμίδα τους. Ένα από αυτά είναι και η ακμή. Μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με τη χρήση των κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων.

Το Apivita PROMO με Purifying Gel Propolis & Lime Gel Καθαρισμού με πρόπολη & κίτρο, 200ml & Purifying Lotion Propolis & Lime Λοσιόν Καθαρισμού, 200ml, Propolis Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml & Green Clay Face Mask Express Beauty, 2 x 8ml είναι ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα.

Η Express Beauty είναι μια πρωτοποριακή μάσκα για τη νεανική λιπαρή και με τάση ακμής επιδερμίδα. Περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 92%. Η άμεση δράση της στηρίζεται κυρίως στην πρόπολη. Προσφέρει καθαρισμό, αντισηπτική δράση και εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Το βάμμα πρόπολης με τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές του, ο ελίχρυσος και η ιαματική λάσπη Heilmoor εξισορροπούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και προλαμβάνουν την ακμή. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Λεμόνι έχει καθαριστικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ενώ η πανθενόλη έχει μαλακτική δράση. Τέλος, η βιταμίνη Ε και το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αναζωογονούν την επιδερμίδα και την αφήνουν απαλή.

Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση. Απλώνετε ένα πλούσιο στρώμα μάσκας σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήνετε για 15 λεπτά, αφαιρείτε την περίσσεια της μάσκας με νωπό βαμβάκι. Τέλος, ξεβγάλετε με άφθονο νερό.