Η ακμή και η αντιμετώπισή της είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλες τις εταιρείες καλλυντικών. Η συγκεκριμένη δερματική ασθένεια εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία. Οφείλεται πρώτιστα στην αντίδραση του οργανισμού σε μεγάλες ποσότητες ορμονών και ανδρογόνων και επηρεάζει την ψυχολογία.

Η Avene Eau Thermale TriAcneal Expert Κρέμα Προσώπου για τις Επίμονες Ατέλειες & τα Υπολειπόμενα Σημάδια του Δέρματος με τάση Ακμής του Ενήλικα, διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 30ml. Απευθύνεται στις επίμονες ατέλειες και τα υπολειπόμενα σημάδια του δέρματος με τάση ακμής του ενήλικα.

Προσφέρει σε κάθε επιδερμίδα απολεπιστική, λειαντική και καταπραϋντική δράση. Δρα κατά των ατελειών, χάρη στο διολενύλιο. Πρόκειται για μία κατοχυρωμένη καινοτομία, η οποία αναπτύχθηκε από την Έρευνα Pierre Fabre. Ασκεί τριπλή επιλεκτική δράση για να περιορίσει τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων, να μειώσει τις κοκκινίλες και να απομακρύνει τα σπυράκια.

Η TriAcnéal EXPERT είναι μία κρεμώδης émulsion, η οποία απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και άνετο. Έχει απολεπιστική δράση, χάρη στην Χ-ΠρεσσίνηTM, που συμβάλλει στη μείωση των φαγεσώρων και λειαίνει την υφή της επιδερμίδας. Επιπλέον, το ιαματικό Νερό της Avène προσφέρει όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του στο δέρμα.

Τέλος, έχει και λειαντική δράση, χάρη στην ρετιναλδεΰδη, που συντελεί στη μείωση των υπολειπόμενων σημαδιών, προσφέροντας αντιγηραντικά οφέλη. Εφαρμόστε ομοιόμορφα την TriAcnéal EXPERT το βράδυ σε τελείως στεγνή επιδερμίδα, μετά από καλό καθαρισμό με ένα προϊόν υγιεινής Cleanance, αποφεύγοντας την εφαρμογή στην περιοχή των ματιών και των χειλιών.