Τα νέας γενιάς μπιμπερό όπως είναι φυσικό, έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτά του παρελθόντος. Η σημαντικότερη από αυτές, είναι πως κάνουν την όλη διαδικασία του ταΐσματος πιο φυσιολογική και άνετη, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη. Στις μέρες μας κυκλοφορούν στην αγορά ποιοτικά προϊόντα που παρέχουν πολλές λύσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το τάισμα των βρεφών.

Το Medela Calma, Ειδικό Μπιμπερό για τα βρέφη που θηλάζουν, 150ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. H Medela είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη, η οποία συνεργάζεται συνεχώς με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας (UWA) για να κατανοήσει πλήρως την πολύπλοκη διαδικασία του ταΐσματος.

Έτσι, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μεγάλη ποικιλία λύσεων και υπηρεσιών που εξασφαλίζουν ότι τα βρέφη τρέφονται σωστά με το μητρικό γάλα και βοηθούν τη μητέρα και το βρέφος να προσαρμοστεί ο ένας στον άλλο. Αν και ο θηλασμός είναι πάντα το καλύτερο για το μωρό σας, μερικές φορές δεν είναι εφικτό να θηλάσετε φυσιολογικά. Το Calma αποτελεί την ιδανική εναλλακτική λύση για τις μητέρες που επιθυμούν να σιτίσουν τα μωρά τους με μητρικό γάλα.

Η ιδανική θηλή για το μωρό σας είναι η θηλή Calma εφόσον ο θηλασμός έχει εδραιωθεί. Η συγκεκριμένη θηλή εξασφαλίζει ότι το μωρό σας δε θα αλλάξει τη φυσική συμπεριφορά θηλασμού που έχει μάθει στο στήθος. Είτε θηλάζετε ή χρησιμοποιείτε το Calma, το γάλα ρέει μόνο όταν το βρέφος προσπαθεί να τραφεί.