Η οδοντόβουρτσα oral b αποτελεί για τους περισσότερους καταναλωτές, άνδρες και γυναίκες την καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό των δοντιών τους.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Smart 4 4000 συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού, με το σύστημα έξυπνης καθοδήγησης με σύνδεση Bluetooth μέσω της εφαρμογής Smartphone Oral-B. Έτσι, σας προσφέρει πληροφορίες και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής και σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Η Oral-B Smart 4 4000 διαθέτει τρία προγράμματα καθαρισμού: για καθημερινό καθαρισμό, για ευαίσθητα δόντια και ούλα και για λεύκανση. Η στρογγυλή κεφαλή της Oral-B Smart 4 4000 είναι εμπνευσμένη από τα εργαλεία των οδοντιάτρων. Μπορεί να περιβάλλει και να προσαρμόζεται σε κάθε δόντι καθώς ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται (3D Technology), αφαιρώντας έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Ακόμα, διαθέτει ειδικό χρονόμετρο που βοηθά να βουρτσίζετε στον συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών, ενώ προειδοποιεί και μειώνει ταχύτητα, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν ασκείται υπερβολική πίεση στα ούλα κατά το βούρτσισμα.

Η Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B 4 4000 διαθέτει την επαγγελματική, εμπνευσμένη κεφαλή CrossAction με ίνες ειδικά σχεδιασμένες για βέλτιστη κάλυψη των δοντιών. Οι μοναδικές ίνες φθάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια. Έτσι, απομακρύνουν περισσότερη πλάκα και αφήνουν ολόκληρο το στόμα καθαρό.

Επιπλέον, διαθέτουν γωνίες ακριβείας (16 μοιρών) που απομακρύνουν έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Τέλος, η μπαταρία Li-ION χαρίζει βούρτσισμα για περισσότερο από δύο εβδομάδες με μία πλήρη φόρτιση.