Η ηλεκτρική κουβέρτα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί μία επιπλέον επιλογή για αυτούς που θέλουν να ζεσταίνονται στο κρεβάτι τους κάθε φθινόπωρο, χειμώνα ή άνοιξη. Την αγοράζει ένα σημαντικό μέρος του καταναλωτικού κοινού. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές συσκευές, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Αυτή η ηλεκτρική κουβέρτα είναι ιδανική για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Προθερμαίνεται σε μικρό χρόνο και αποδίδει καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, χαρίζοντας σας ένα ζεστό και ευχάριστο ύπνο. Εκτός των άλλων, βοηθάει στην απορρόφηση της υγρασίας του στρώματος και των σεντονιών, ενώ ανακουφίζει από ισχιαλγίες, ρευματικά, αρθριτικά, χωρίς να εκπέμπει ακτινοβολία.

Προθερμάνετε την κουβέρτα ρυθμίζοντάς την στην υψηλότερη θέση για 15-30 λεπτά πριν από τη χρήση. Όταν τη χρησιμοποιείτε, επιλέξτε την κατάλληλη θέση, σύμφωνα με την αίσθηση του ανθρώπινου σώματος. Αν τη χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ύπνου ή για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορείτε να τη ρυθμίσετε στην πρώτη θέση, ούτως ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα χειριστήριο με δύο θέσεις ρύθμισης θερμοκρασίας με φωτεινή ένδειξη LED, προστασία υπερθέρμανσης και ηλεκτρική ασφάλεια ρεύματος. Το χειριστήριο είναι αποσπώμενο και η κουβέρτα πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο ρούχων, αφού αφαιρεθεί το καλώδιο. Η περίοδος εγγύησης είναι 24 μήνες από την ημερομηνία αγοράς και καλύπτει όλα τα κατασκευαστικά και ποιοτικά ελαττώματα που προέρχονται από τον κατασκευαστή.