Τα αντηλιακά Frezyderm αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές για τις περισσότερες γυναίκες και για αρκετούς άνδρες που θέλουν να προσφέρουν ποιοτική περιποίηση και αποτελεσματική προστασία στην επιδερμίδα τους.
Το SUN SCREEN VELVET FACE SPF 50+ είναι μία πρωτοποριακή διάφανη αντηλιακή κρέμα προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά, ενώ εφαρμόζεται άριστα με ένα απλό άγγιγμα. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology και τη μοναδική σύνθεσή του, το συγκεκριμένο αντηλιακό αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, ενώ προσφέρει ματ όψη για τουλάχιστον έξι ώρες. Απορροφάει το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.
Η διάφανη, μη λιπαρή υφή του δεν αφήνει λευκή χροιά και ίχνη λιπαρότητας κατά την εφαρμογή του. Απορροφάται άμεσα και δεν κολλάει στο δέρμα. Έτσι μπορεί να αποτελέσει μία άριστη βάση για επιπλέον μακιγιάζ. Η ισχυρή του δράση προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Παρέχει στο δέρμα πολύ υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία SPF 50+.


Είναι ανθεκτική στο νερό και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Είναι δερματολογικά ελεγμένη μη φαγεσωρογόνος, υποαλλεργική και δεν περιέχει άρωμα ή parabens. Πρόκειται για βραβευμένο προϊόν με το Bronze Βραβείο στο διαγωνισμό Sales Excellence Awards 2014, στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία.
Θεωρείται ιδανική επιλογή για ανοιχτούς φωτότυπους, φωτοευαίσθητα δέρματα, πρόληψη φωτογήρανσης, δέρμα με σπίλους και δέρμα με ουλές. Προσφέρει προστασία από δερματικές δυσχρωμίες σε κάθε ηλικία και σε κάθε τύπο δέρματος.