Η αντηλιακή κρέμα αποτελεί για κάθε γυναίκα ένα απαραίτητο σκεύασμα, ειδικά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, όταν είναι πιο αναγκαία η προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Η Castalia Helioderm Cream με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 30 διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 60ml. Ο μοναδικός συνδυασμός του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Tinosorb m&s και το συστατικό Tanactine παρέχουν αποτελεσματική προστασία στο δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις της UVA και UVB ακτινοβολίας.

Έχει πλούσια και απαλή υφή και μπορεί να εφαρμοστεί με άνεση σε κανονικές και σε ξηρές επιδερμίδες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και περιέχει συστατικά κατά της φωτογήρανσης. Το συστατικό helioguard 365 προστατεύει την επιδερμίδα από την φωτογήρανση και η βιταμίνη Ε παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν βλάβες στα δερματικά κύτταρα.

Είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας, κατάλληλη για ευαίσθητες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, καθώς και για εφαρμογή κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο. Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα με ομοιόμορφο τρόπο στο δέρμα του προσώπου, δίνοντας βάση στα πιο δύσκολα σημεία. Δεν περιέχει parabens και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό.

Η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά, ιδιαίτερα μετά από έντονη εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα με πετσέτα. Θα πρέπει να θυμάστε πως εφόσον δεν εφαρμόσετε την απαραίτητη ποσότητα στο δέρμα σας, δεν θα έχετε το ίδιο αποτελεσματική προστασία.