Οι κατσαρόλες https://www.e-dructer.com/oikiakos-eksoplismos/skevi-magirikis/katsaroles/ είναι τα σκεύη μαγειρικής που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, οι περισσότερες παραδοσιακές και μη συνταγές παρασκευάζονται με τη χρήση τους.

Η αποκλειστική πατέντα της Pensofal Biostone με την επίστρωση με «πέτρινο» εφέ, ενισχυμένη με βαριά ορυκτά προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα όσον αφορά την αντικολλητικότητα, χαρίζει άρτια αποτελέσματα ακόμα και χωρίς την προσθήκη λαδιού. Η μοναδική τεχνολογία Biostone ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό σεφ ή την πιο απαιτητική μαγείρισσα.

Η καινοτομία Biostone για αντικολλητικά σκεύη προσφέρει αντικολλητική επιφάνεια με αντοχή στο χρόνο και τη συνεχή χρήση, ενώ η αξιοπιστία και η μεγάλη απόδοση των σκευών της σειράς οφείλονται στην ενίσχυση από βαριά μέταλλα και την πολυστρωματική δομή τους. Τα παραπάνω δημιουργούν ένα σκεύος κατάλληλο για οικιακή χρήση με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Εξασφαλίστε την υγεία σας, μαγειρεύοντας σε PFOA free σκεύη απαλλαγμένα από νίκελ, κάδμιο και άλλα βλαβερά βαριά μέταλλα για ένα υγιεινό μαγείρεμα ελεύθερο από επιπλέον λίπη και κατά συνέπεια καθαρό, ξεκάθαρα οικολογικό. Η αποκλειστική πατέντα Biostone έχει δημιουργηθεί από τη Pensofal με σεβασμό τόσο προς τον καταναλωτή, όσο και προς το περιβάλλον.

Άλλωστε, εδώ και 30 χρόνια, η Pensofal αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές σε αντικολλητικά σκεύη αλουμινίου, αφού παράγει περίπου 15 εκατ. σκεύη το χρόνο, ενώ φημίζεται για τις αποκλειστικές τις καινοτομίες και πατέντες, που της εξασφαλίζουν μία θέση σε 60 χώρες παγκοσμίως.