H διπλή ηλεκτρική κουβέρτα https://www.e-wish.gr/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι μία επιλογή την οποία κάνουν όλο και πιο πολλοί άνδρες και γυναίκες, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν οικονομικά κάθε χειμώνα.

Το ηλεκτρικό υπόστρωμα Classic με γεωύφασμα του οίκου Dream αποτελεί ιδανική λύση για τους καταναλωτές. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας) και από τον ΕΛΟΤ και πληροί τις προδιαγραφές του "Διεθνούς Οργανισμού C.E.E.".

Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το 1972, από τα πιο γνήσια υλικά ελληνικών εργοστασίων πλην των αντιστάσεων (αγγλικής προελεύσεως), σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κάθε ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα, πριν τεθεί προς πώληση.  

Έτσι, μπορεί να σας χαρίσει ένα ζεστό, ξεκούραστο ύπνο. Η ηλεκτρική κουβέρτα «DREAM» είναι απαραίτητη για μικρούς και μεγάλους, αφού ανακουφίζει τις ενοχλήσεις στους ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν από αρθριτικά, ρευματισμούς, ισχιαλγίες, ημικρανίες, σπαστικές νόσους στομάχου, ενοχλήσεις περιόδου.

Έχει κατανάλωση 0.03€/10ώρες και είναι φτιαγμένη από οικολογικό γεωύφασμα μεγάλης αντοχής, με μονωτική ικανότητα, ελληνικής κατασκευής και Oko-Tex Standard 100 (No 42271/GR) υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Επιπλέον, διαθέτει Safety system Dream, ειδική αντίσταση για προστασία από υπερθέρμανση και αυτόματη απενεργοποίηση.

Τέλος, έχει δύο ανεξάρτητα χειριστήρια τριών θέσεων από άκαυστο πλαστικό (με ενδεικτική λυχνία, αφαιρεί την υγρασία από το στρώμα και έχει γραπτή εγγύηση πέντε ετών. Διαστάσεις: ΠxΜ:(140x155)cm.