Κάθε χρόνο, όταν πλησιάζει το καλοκαίρι άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι σχεδιάζουν να πάνε στις παραλίες για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μία από τις πρώτες μέριμνές τους είναι να φροντίσουν για την προστασία της επιδερμίδας τους από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Τα αντηλιακά frezyderm εγγυόνται αποτελεσματική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από όλες τις ηλικίες.
Το SUN SCREEN INVISIBLE SPRAY SPF 50+ είναι ένα διάφανο αντηλιακό σπρέι σώματος με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, που είναι ανθεκτικό στο νερό και περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα για αποτελεσματική ηλιοπροστασία και παράλληλη προστασία των βλαστοκυττάρων του δέρματος από τις επιθέσεις της UVB. Χάρη στην καινοτόμο δράση του μειώνει τους ερεθισμούς της κεράτινης στοιβάδας, οι οποίοι προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, που διαρκεί.


Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επανορθώνει τη φθορά του κολλαγόνου από την UVA, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε επιδερμίδα από την φωτογήρανση. Είναι δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, που δεν περιέχει parabens. Θεωρείται κατάλληλο για χρήση σε φωτοευαίσθητα δέρματα και ανοιχτούς φωτότυπους. Χρησιμοποιείται από όσους αναζητούν μία αποτελεσματική μέθοδο κατά της φωτογήρανσης.
Εφαρμόζεται σε δέρματα με ουλές, παλαιά εγκαύματα, σπίλους ή τατουάζ. Παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις δυσχρωμίες και τις πανάδες. Είναι ιδανικό για εφαρμογή μετά από πίλινγκ ή λέιζερ και ενδείκνυται για όσους λαμβάνουν φάρμακα (αντισυλληπτικά, ορμόνες) και για όσους χρειάζονται μέγιστη προστασία από τις ακτίνες του ηλίου για ιατρικούς λόγους.