Η σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες διάφορων ηλικιών. Βλέποντας σταδιακά την επιδερμίδα τους να χαλαρώνει με το πέρασμα του χρόνου, επιλέγουν δραστικές λύσεις για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση.

Η μέθοδος thermage lifting συμβάλλει στην αναδόμηση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, παρέχει μια πιο νεανική εικόνα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, συσφίγγει την περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στα άνω βλέφαρα, που έχουν την τάση να «κρεμάνε» και μειώνει τη χαλάρωση, απαλύνοντας τις «σακούλες» στα κάτω βλέφαρα.

Η δράση της δε σταματάει εδώ, αφού τονίζει τα ζυγωματικά, ανορθώνει το περίγραμμα και το λαιμό, απαλύνει τις ρυτίδες και μειώνει αρκετά τις παρειακές αύλακες. Τέλος, έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα και στο σώμα, σε περιοχές όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί, όπου καταπολεμάει σε σημαντικό ποσοστό τη χαλάρωση.

Πρόκειται για μία εξελιγμένη τεχνολογία μονοπολικών ραδιοκυμάτων (RF), η οποία δρα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Κάθε συνεδρία κοστίζει περίπου 1.500 ευρώ, με την πρώτη να διαρκεί περίπου 40 λεπτά, ενώ η ανάπλαση ολοκληρώνεται στους 3-4 μήνες.

Χρησιμοποιούνται ειδικές κεφαλές, οι οποίες μετακινούνται από το ένα σημείο του προσώπου στο άλλο, «σκανάροντας» όλη την επιφάνεια, ενώ δίνεται μεγαλύτερη βάση στα σημεία όπου εμφανίζεται η χαλάρωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά και από την πρώτη συνεδρία και έχουν διάρκεια 2-3 χρόνια.