Η αντηλιακή προσώπου αποτελεί το καλύτερο προϊόν για την αποτελεσματική και ασφαλή προστασία του πιο ευαίσθητου σημείου της επιδερμίδας, κάθε φορά που υπάρχει έκθεση στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.
Το Bioderma Hydrabio Eau De Soin Spray με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 50ml. Πρόκειται για ένα σπρέι που θεωρείται τεχνολογικό επίτευγμα, αφού αποτελεί το πρώτο αντιοξειδωτικό αντηλιακό και ενυδατικό νερό προσώπου για ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα.


Παρέχει άμεση κίνηση περιποίησης με δροσερή, διάφανη υφή που απορροφάται γρήγορα, ενώ τελειοποιεί το μακιγιάζ σας. Καθημερινά η μόλυνση, το στρες, το κρύο και οι ακτίνες UV συμβάλλουν στην αφυδάτωση και στην πρόωρη γήρανση του δέρματος, αλλά ο συνδυασμός των κατοχυρωμένων πατεντών Aquagenium και Cellular Bioprotection, παρέχουν στην επιδερμίδα έντονη, μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση και βέλτιστη προστασία ενάντια στις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UV.
Διαθέτει άριστη ανεκτικότητα, είναι μη φαγεσωρογόνο και υποαλλεργικό προϊόν, το οποίο δεν αφήνει ίχνη και δεν περιέχει άρωμα ή parabens. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση, κλείστε τα μάτια σας και εφαρμόστε, ψεκάζοντας σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό από απόσταση 20 εκατοστών Αφήστε το να στεγνώσει.