Τα αντηλιακά Κορρές αποτελούνται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από φυσικά συστατικά, τα οποία έχουν ιδιαίτερη ισχύ, που αναγνωρίζεται από δεκάδες σχετικές έρευνες και για αυτό μπορούν να προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Πρόκειται για μία από τις βασικές επιλογές των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών στη χώρα μας.
Ένα από τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας που ξεχωρίζουν είναι η αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι, που μπορεί να δίνει και χρώμα στην επιδερμίδα. Κυκλοφορεί στην αγορά σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, μία με υψηλό δείκτη προστασίας 30 και μία με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας 50, αμφότερες στα 50 ml.


Έχει αποδεδειγμένη ενυδατική δράση και ταυτόχρονα παρέχει υψηλή προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/UVB/IR. Το γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, που του δίνουν τη δυνατότητα να τρέφει το δέρμα και να αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας μία χαρακτηριστική αίσθηση δροσιάς.
Το εκχύλισμα knotgrass είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ δρα αποτελεσματικά και προστατευτικά ενάντια στην υπέρυθρη ακτινοβολία. Το προϊόν περιέχει και εκχύλισμα αλόης, η οποία σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5, συμβάλουν στο να παραμείνει ενυδατωμένη η επιδερμίδα του προσώπου κατά την έκθεσή της στον ήλιο.
Περιέχει φυσικές χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους. Έχει ουδέτερο pH και θεωρείται ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχει parabens, mineral oil, προπυλενογλυκόλη, σιλικόνες, αιθανολαμίνες, φθαλικές ενώσεις και αλλεργιογόνα.