Το αντηλιακό για βρέφη αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα σε πωλήσεις κάθε καλοκαίρι, αφού οι γονείς θέλουν να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί πως όλο και περισσότερα ανδρόγυνα παίρνουν μαζί τους τα μωρά ή τα μικρά παιδιά στην παραλία, ή σε εξωτερικούς χώρους.

Το Sebamed BABY SUN LOTION διατίθεται σε συσκευασία των 200 ml. Πρόκειται για παιδική αντηλιακή λοσιόν, με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία SPF 50. Παρέχει υψηλή αποτελεσματικότητα σε ακτίνες UVA – UVB και εμποδίζει τους ερεθισμούς και την καταστροφή του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου.

Παρέχει επιπλέον προστασία και φροντίδα του δέρματος, αφού περιέχει βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5, που έχουν γνωστές ευεργετικές ιδιότητες. Διαθέτει υψηλή φόρμουλα ενυδάτωσης, η οποία εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό την ξηρότητα του δέρματος. Είναι εύκολη στην εφαρμογή, με μη λιπαρή υφή και δεν ασπρίζει το δέρμα. Δεν περιέχει αλκοόλη, παραφίνη και parabens. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, έτσι ώστε να μην προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα και ανθεκτική στο νερό και την άμμο.

Εφαρμόστε τη λοσιόν είκοσι λεπτά με μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε μία ικανή ποσότητα με απαλές κινήσεις πάνω στο δέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που δεν είναι εύκολο να φτάσετε. Εφαρμόστε ξανά μετά από μία με δύο ώρες, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή προστασία από τον ήλιο.