Πολλές γυναίκες, οι οποίες χρειάζονται σύσφιξη λαιμού και του υπόλοιπου προσώπου, δεν εμπιστεύονται τα διάφορα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Άλλες πάλι, επιθυμούν να τα συνδυάσουν με κάποιες προηγμένης τεχνολογίας συσκευές, οι οποίες υπόσχονται άμεσα και πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Λειτουργούν με ανώδυνο και απόλυτα ασφαλή τρόπο και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα κάθε γυναίκα στο σπίτι της.

Η νέα τάση που έχουν οι τηλεοπτικοί αστέρες όσον αφορά άμεση αντιγήρανση με οικιακή χρήση, είναι το I Lift Filler. Αποτελεί μια πρωτοποριακή μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για άμεση λείανση των βαθιών ρυτίδων και εξαφάνιση των λεπτών και επιφανειακών. H συσκευασία περιέχει την εξειδικευμένη συσκευή ιοντοφόρεσης δεύτερης γενιάς  και έξι φιαλίδια τα οποία περιέχουν 2 ml αντιγηραντικού ορού υαλουρονικού χαμηλού μοριακού βάρους laserlift.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παρέχει άμεση σύσφιξη προσώπου και παράλληλα αναπλήρωση κολλαγόνου με ορό υαλουρονικού χαμηλού μοριακού βάρους. Τοποθετήστε το φιαλίδιο στην συσκευή για να τη θέσετε σε λειτουργία, πατώντας τον διακόπτη.

Έπειτα ξεκινήστε τη θεραπεία με κυκλικές κινήσεις και πάντα με ανοδική τάση στα εντοπισμένα σημεία προς θεραπεία. Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπό, στο οβάλ, στο μάτι (πόδι της χήνας), στη ρινοπαρειακή αύλακα, στο μέτωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιήστε τη για να προσφέρετε και εσείς ένα άμεσο λίφτινγκ στο πρόσωπό σας και δείτε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που έχει.